Publicitat
Diners

Hannun sortirà al BME Growth valorada en 31,5 milions

La companyia no ha precisat quan farà el salt però ha fixat el preu per acció en 1,01 euros

Joan Álvarez i Maurici Badia

La firma egarenca Hannun, que es dedica a la fabricació i venda en línia de mobles i decoració sostenibles, sortirà al BME Growth, mercat orientat a empreses de reduïda capitalització que busquen expandir-se, valorada en 31,5 milions d’euros.

La companyia no ha precisat encara quan preveu fer el salt a cotitzar al mercat per a pimes de Borses i Mercats Espanyols (BME), però sí que ha donat a conèixer aquest dimecres que ha fixat el preu per acció en 1,01 euros, a la banda alta de l’interval establert, ha informat en un comunicat.

Assessorada per Andbank i GVC Gaesco, que actuen com a bancs col·locadors, Hannun ha fixat aquest preu pels 31,27 milions d’accions que conformen el seu capital social després de dur a terme una ampliació de capital per import de 8 milions d’euros.  La companyia preveu que siguin admeses a cotització totes les accions de la companyia, incloses les accions de nova emissió.

Hannun: mobles sostenibles que triomfen arreu d’Europa

Hannun es dedica a dissenyar i produir sota demanda mobiliari d’origen sostenible. Busca sortir a borsa per “captar nous recursos per apuntalar el seu fort creixement, tant orgànic com inorgànic”, entre d’altres raons.

La companyia està presidida per Maurici Badia i té a Joan Álvarez com a conseller delegat. El novembre de l’any passat es va convertir en la primera empresa de decoració espanyola en obtenir la certificació B Corp, que B Lab –organització sense ànim de lucre que impulsa un canvi sistèmic per construir una economia inclusiva, equitativa i regenerativa– atorga a companyies líders en el seu compromís social i ambiental.

En aquest procés de sortida a borsa rep en assessorament DCM Assessors, en qualitat d’assessor registrat, mentre que GVC Gaesco serà el proveïdor de liquiditat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top