Publicitat
Diners

LS2 Helmets inaugura la seva seu del carrer de Colom

L’empresa d’accessoris per a motos s’ha instal·lat a Terrassa

Coincidint amb el seu quinzè aniversari, l’empresa LS2 ha inaugurat la seva seu a Terrassa, concretament al número 372 del carrer de Colom. Les noves oficines estan dedicades al disseny, merxandatge, finances i comercialització dels seus productes, amb un gran magatzem des d’on distribueixen els seus cascos per tot Europa. Hi ha també un ampli “showroom” de 500 metres quadrats, amb una àmplia exposició de productes.

Les noves oficines disposen d’un espai de 3.000 metres quadrats. Hi ha també cinc molls de càrrega i descàrrega de 10.000 metres quadrats. D’aquesta manera, la filial de Tech Design Team podrà reduir els temps d’entrega dels seus productes.

LS2 Helmets trasllada el seu magatzem a Terrassa

A l’acte d’inauguració hi van ser presents els principals distribuidors i clients de tot el món. LS2 Helmets continua essent fidel al seu lema, “Always Ahead” i ha presentat també les seves noves línies de producte. Es tracta del tret de sortida per a la proposta de roba de moto LS2 Helmets.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top