Publicitat
Diners

Nou supermercat de Mercadona a Terrassa

La cadena obrirà una nova botiga a l’avinguda de Jaume I abans de final d’any

Les obres van començar fa setmana

Mercadona obrirà un nou supermercat a Terrassa abans que acabi aquest any 2022. La nova botiga estarà ubicada a l’avinguda de Jaume I, cantonada amb el carrer del Pintor Huguet, on anteriorment hi havia hagut un concessionari de cotxes.

L’establiment comptarà amb uns 1.800 metres quadrats de superfície i seguirà els estàndards del nou model de botigues “ecoeficients” de la cadena.

L’obertura d’aquesta nova botiga, per la qual encara no hi ha una data exacta (l’empresa només concreta que serà abans que acabi l’any), comportarà el tancament de dos altres supermercats de Mercadona a Terrassa: el de la carretera de Castellar i el del Segle XXI. Des de l’empresa valenciana expliquen que aquests dos locals no es podien adaptar al nou model de botigues de la cadena i que per això s’aposta per tancar-los i obrir-ne un altre en una altra ubicació, l’avinguda de Jaume I.

La companyia ja va fer una altra operació similar a Terrassa ara fa uns anys, el 2015, quan va obrir un nou supermercat al carrer de Bailén, al Roc Blanc, que substituïa l’establiment de la marca que estava al carrer de Rafael Campalans, en el mateix sector.

El mateix va passar quan el 2017 va obrir un supermercat al centre comercial Terrassa Plaça, que estrenava el model de botiga eficient a la nostra ciutat; una operació que va suposar el tancament de la botiga del passaig Vint-i-dos de Juliol.

Respecte del nou supermercat a l’avinguda de Jaume I, fonts de l’empresa assenyalen que pel que fa a l’aspecte mediambiental, es prendran mesures que permetran reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, com ara “la millora de l’aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, i nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient”. A més, disposarà d’un sistema d’il·luminació LED automatitzat que es regularà segons les zones i els moments del dia.

Aquesta nova botiga també incorporarà el nou moble de caixa desenvolupat en col·laboració amb l’Institut de Biomecànica de València per millorar l’ergonomia. També disposarà de zones comunes perquè els empleats gaudeixin de més comoditat en els moments de descans, així com un menjador més equipat i uns armariets personals més amplis i còmodes, destaquen.

Encara no ha transcendit la inversió de la firma en aquesta nova obertura ni tampoc quantes persones hi treballaran.

Mercadona va aterrar a Terrassa fa més de vint anys. El 15 de juny de 1998 es va fer públic l’acord que l’empresa valenciana (ja era llavors la primera cadena espanyola de supermercats) havia aconseguit amb el terrassenc Grupo Paquer, un dels líders de la distribució a Catalunya. La firma presidida per Juan Roig va adquirir totes les accions de Paquer, la qual cosa va incloure la cadena d’alimentació SuperAma completa (trenta establiments) i quatre “cash and carry”.

Amb l’obertura de la nova botiga a l’avinguda Jaume I i el tancament de la carretera de Castellar i la del Segle XXI, Mercadona tindrà deu establiments a la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nou supermercat de Mercadona a Terrassa
To Top