Publicitat
Diners

La Cecot reclama a la UE que intervingui el preu del gas

La patronal vallesana entén que cal actuar de manera imminent

Seu de la patronal Cecot, al carrer de Sant Pau de Terrassa

La patronal vallesana avisa que les factures s’han multiplicat i que està en perill la viabilitat de les empreses i reclama a la Unió Europea que intervingui “immediatament” el preu del gas “davant la greu crisi energètica que està posant en perill la viabilitat de les empreses”. Segons la Cecot, l’anomenada ‘excepció ibèrica’ per limitar el preu del gas que s’utilitza per a la producció d’electricitat “no ha tingut l’impacte necessari” i avisa que les empreses del sector industrial han vist multiplicada per quatre la seva despesa elèctrica i, en cas del gas, s’ha arribat a multiplicar per deu el preu de factura. “Cal intervenir el preu del gas amb mesures que tinguin un efecte contundent i molt a curt termini durant aquests últims mesos de 2022”, alerta el coordinador de la Comissió d’Energia de la Cecot, Josep Casas.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top