Publicitat
Diners

Motivació i apoderament per a dones de més de 45 anys a l’atur

La Cecot acull una sessió del projecte IRINA 45, una iniciativa que es caracteritza per fugir dels tallers a l’ús sobre eines de cerca de feina

Una imatge de la sessió

Afrontar la recerca de feina des de l’apoderament i la motivació. Aquestes són les bases de la sessió que ha acollit aquest dimarts la Cecot en el marc del projecte IRINA 45, una iniciativa específicament dirigida al col·lectiu de dones de Terrassa de més de 45 anys i que es caracteritza per fugir dels tallers a l’ús sobre eines de cerca de feina.

El taller, finançat per l’Ajuntament de Terrassa dins de l’àmbit de les Polítiques de Gènere, i desenvolupat pel personal tècnic de la patronal amb seu a Terrassa, ha treballat aquests dos aspectes, la motivació i l’apoderament, enfocats per a l’activació de les usuàries en la consecució dels seus objectius professionals.

Des de la Cecot assenyalen que les dones a partir de 45 anys conformen un col·lectiu específic a l’hora de buscar feina. Per això expliquen que des de l’entitat empresarial es continua apostant per l’atenció d’aquests col·lectius de forma diferenciada, per mirar de “respondre a les necessitats particulars” i a les “demandes singulars” que s’hi detecten. Segons el personal tècnic de l’organització multisectorial,el mercat laboral és cada vegada més exigent, i sovint les potencialitats de les dones a partir de quaranta-cinc anys no hi són prou valorades, la qual cosa ens imposa el repte de donar-lo a conèixer entre els nostres associats”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top