Publicitat
Diners

Eurofragance renova el seu consell assessor

La multinacional vallesana incorpora dos nous membres

La seu de l'empresa

Eurofragance, multinacional de fragàncies amb seu a Sant Cugat del Vallès i fàbrica a Rubí, reforça el seu consell assessor amb la incorporació de Montse Muñoz i Álvaro Alonso, que se sumen a Esteban Farrero, conseller delegat de Branndex Triangle’s, que ja forma part del consell de l’empresa vallesana.

Així mateix, la reestructuració del consell assessor de la firma suposa la sortida de Miguel Herrero com a conseller, vha explicat aquest dimarts la companyia, que remarca que amb aquestes incorporacions “aposta per una política de govern que compta amb professionals independents de diferents sectors i àmbits directius”.

Montse Muñoz procedeix de Danone, on ha liderat l’estratègia de transformació digital i el full d’implementació per a les operacions de la companyia. A més, és consellera d’Uriach, Comexi i Grifols.

Per la seva banda, Álvaro Alonso és el director general per a Europa de l’est a la multinacional alemanya Beiersdorf, i prèviament va treballar en grups com Carrefour i Unilever.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Eurofragance renova el seu consell assessor
To Top