Publicitat
Gent de Terrassa

“És un honor estar a l’Egara; vint anys m’han passat molt de pressa”

Jordi Borràs, fisioterapeuta a Redi Espai Salut i al Club Egara

De sempre va voler ser fisioterapeuta i, molt aviat, un any més tard d’acabar la carrera, ja va crear la seva primera consulta Redi Espai Salut. L’any 2005 es va traslladar a l’actual, al carrer d’Arquimedes. La seva relació amb l’esport va ser amb el primer equip del Terrassa FC, en dues etapes, a Segona B, però també tres anys a Segona Divisió A. “En el futbol, a nivell professional, has d’estar pel jugador les 24 hores del dia. Viuen d’això i volen que estiguis per ell”, comenta.

L’estiu de 2000 estava a Alacant a una concentració de la selecció espanyola sub -16 de hockey (ha treballat amb totes, també amb l’absoluta) i el Pere Arch, de l’Egara, li va trucar. “Li vaig preguntar si seria per molt de temps i em va dir que si a l’Egara les coses funcionen, no es toquen”. I ja fa vint anys que està a aquest club.

Durant tota la seva carrera, ha tractat a un munt de jugadors i jugadores, alguns de lesions més greus i altres de més lleus. “Hi ha de tot, alguns aguanten més el dolor que altres”, explica.

“Vint anys m’han passat molt de pressa i sempre m’ho he pres amb professionalitat. Estic molt agraït al club i per mi és un honor estar aquí”. Res a veure amb la seva experiència al món del futbol. “El hockey és molt diferent i s’entrena a les vuit del vespre, quan la gent ha acabat de treballar”.

Sempre es parla que els fisioterapeutes són com una mena de confessors. “És cert que quan tractes els jugadors, el nivell de relaxament és més gran i sempre parles de coses, però aquí ja entra la teva professionalitat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top