Gent de Terrassa

“A la vida hem de fer alguna cosa més que viure i anar passant”

Teresa Casals, ex regidora i tresorera de l’ateneu terrassenc

Es pot dir que cooperar és la seva vida, i ha col·laborat i col·labora en infinitat d’entitats de la ciutat, moltes relacionades amb la cultura. “M’agrada la cultura de sempre. El teatre, la dansa i la música m’encanten”, explica. “El voluntariat el porto a dins. A la vida hem de fer alguna cosa més que viure i que anar passant i sempre que puguem ajudar, ho hem de fer”, indica.
Però, encara que pugui semblar que no, afirma que “a casa sí que hi paro, sembla mentida. Tinc temps de cosir i de fer-ho tot. No em poso nerviosa, després d’una cosa en faig una altra”. Participa activament amb l’ONG Amics de Fundase, solidària amb Bolívia.

Militava a Convergència i va entrar a l’Ajuntament, però per “coses que no em van agradar”, va deixar aquest partit. Posteriorment, va anar a les llistes del PSC i va estar vuit anys de Comissionada de la Gent Gran i després va ser regidora. “Vaig gaudir molt. Quan tens un càrrec públic t’has d’entregar molt. Mai vaig deixar la feina perquè la política és de pas i no perquè t’hi apoltronis”. La política actual, “no em convenç”, si bé afegeix que “hi ha polítics que treballen molt, no tots s’aprofiten de la situació”.

Publicitat

“Em sento molt terrassenca, tot i que vaig néixer a Barcelona. Aquí vaig arribar amb mesos”. Creu que és una ciutat que ha canviat molt de manera positiva.

Publicitat
To Top