Publicitat
Gent de Terrassa

“Es prenen decisions sense tenir en compte el sector del comerç”

/ Nebridi Aróztegui

Núria Beltran, economista i experta en comerç

“El meu pare sempre havia volgut estudiar, però no va poder i va voler que nosaltres anéssim a la universitat”, explica, i afegeix que “volia que jo fes el peritatge mercantil”, però quan li tocava, aquests estudis ja no existien i va fer Econòmiques. “Era una bona estudiant i no sabia el que volia” i recorda que, de petita, “volia ser mestra”.

A poc a poc, li va anar agradant, si bé diu que “si fos ara, triaria Sociologia en comptes d’Economia perquè el final m’he adonat compta que el que m’agraden són les persones”. D’estudiant, va fer pràctiques a la Cambra de Comerç de Terrassa i allà va anar pujant, fins a arribar a ser secretària general de l’entitat.

Quan neix el projecte d’ESCODI (Escola de Comerç i Distribució), es proposa per dirigir-lo i li concedeixen. “Va ser com tenir un altre fill”, comenta. Assegura que en aquestes dues etapes professionals,”m’ho vaig passar molt bé”. Ara treballa pel seu compte, assessorant diferents empreses i entitats. Com a experta en comerç, alerta que “s’estan prenent decisions sobre mobilitat i d’organització de les ciutats sense tenir en compte al sector”.

En paral·lel, també es dedica a la formació i al voluntariat sobre la Síndrome Alcohòlic Fetal. “És injust que no es doni informació a la societat que si vas a buscar un fill, no beguis”, lamenta.

Quan té una mica de temps per l’oci li agrada “fer de jardinera” al seu pati. També té com a aficions buscar bolets i llegir. I també és aficionada a escriure, “quan tinc temps i tranquil·litat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top