Publicitat
Gent de Terrassa

“El periodisme ha de denunciar i estar amb els que no tenen veu”

/ Alberto Tallón

Laura Contreras, presentadora del programa “Teló de fons”

“De petita m’agradava el periodisme i el teatre, però al final em vaig decidir pel periodisme”, rememora. “M’agradava escriure i, en principi, preferia la premsa més que l’audiovisual, però a la universitat vaig veure que m’agradava més la televisió”. Ara, diu, “em moc millor amb el llenguatge audiovisual”.

Va entrar a la Ràdio Municipal l’any 1998 i de seguida la van agafar pels caps de setmana. I va anar fent més coses fins que “em va sortir l’oportunitat a Onda Cero”, on va estar un any. L’any 2000 li va sortir l’opció de fer el programa “Escenaris”, per Canal Terrassa, relacionat amb el teatre.

Va estar tretze anys i, l’any 2015, va començar a fer el programa televisiu “Teló de fons” de la Xarxa de Televisions Locals, que és en el que encara continua. “M’agrada molt la cultura, les arts escèniques i no vull canviar”, afirma. Li hauria agradat “trepitjar escenaris” i ha fet coses d’amateur. “Sempre et queda el cuc”, però està contenta amb el que està fent.

El seu programa preferit era “Informe Semanal”, li agradava llegir a Maruja Torres i l’atreia ser corresponsal. El periodisme d’investigació considera que és “l’ànima del periodisme”. Per a ella, el periodisme “ha de denunciar i ser crític amb el poder i estar amb els més desfavorits i els que no tenen veu. Però per això has de tenir temps i suport”.

“No soc molt original”, diu quan se li pregunta per les seves aficions. Li agrada cuinar i fer ioga, i també anar al teatre, al cinema, llegir o anar a la muntanya. “Faig moltes coses quan tinc temps lliure”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top