Publicitat
Gent de Terrassa

“El talent de la ciutat se n’està anant fora, la ciutat no el retén”

/ Nebridi Aróztegui

Aleix Satorras, publicista i conseller delegat de l’agència Evil Love

“De petit, els meus pares em portaven molt al cinema i sempre, de petit, deia que volia ser director de cinema”, recorda. Però no va entrar per fer la carrera de comunicació audiovisual. La segona opció era publicitat o periodisme i va triar la primera. Abans d’acabar els estudis, ja va començar a treballar en “la part d’estratègia i gestió de client”.

Després, va estar un any vivint a Nova York. D’aquesta experiència destaca que “és un país que és com una centrifugadora i, per molta gent que coneguis, estàs molt sol” i va aprendre que “sense tu mateix, no fas res a la vida”.

En tornar dels Estats Units, va voler pertànyer a una agència diferent, que “toqués més el perfil digital”. I va entrar a Evil Love, una agència molt enfocada cap a una perspectiva que llavors no estava tan implantada. Evil Love ha anat creixent i ha apostat clarament per saber què s’opina al carrer. “Intentem acostar-nos o entendre què pensa la gent del carrer abans de fer una campanya”.

És un dels fundadors de la plataforma plural Àgora Nova Atenes que “era una necessitat” de crear un ens participatiu de la ciutadania. “El talent de la ciutat se n’està anant fora, perquè la ciutat no el retén”, lamenta i afegeix que “és important que les institucions de la ciutat entenguin que el talent l’han d’anar a buscar fora dels seus despatxos”.

Té força aficions. “M’agrada la lectura que no sigui de ficció com revistes culturals o els diaris, la cultura, les exposicions, jugar a bàsquet i la música dels 70 i 80 espanyola i anglesa”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top