Publicitat
Gent de Terrassa

“Si existeixen aquestes activitats, vol dir que el món no és perfecte”

/ Lluís Clotet

Joan Astals, delegat del Banc d’Aliments a Terrassa

És voluntari de la Creu Roja en el Rebost de Terrassa, fent una feina de “logística”, i li van proposar fer de delegat del Banc d’Aliments de la ciutat i també col·labora en “coses concretes” de Càritas. Quan es va jubilar va començar a fer de voluntari, tasca per la qual, diu, “tinc una certa predisposició”. “El voluntariat és anar posant una petita aportació en llocs on pugui fer falta”, afirma.

Laboralment, va treballar en la Fundació de la Caixa, relacionat amb temes socials i, en jubilar-se, comenta que “m’he buscat una ocupació en aquest entorn”, quan va finalitzar la seva etapa. Considera, però, que “si existeixen aquestes institucions, vol dir que el món no és gens perfecte”.

Destaca que la marca Rebost “és molt important”, com també ho són altres institucions i persones que “penso que són magnífiques i que estan fent una tasca molt important i que s’ha de posar en relleu”. Elogia “l’exèrcit de voluntaris en totes les situacions habituals que ens trobem a la vida” i afegeix que “la gent és molt solidària amb els aliments físics”.

Opina que les persones hem de participar molt més en la societat i explica que “fem coses a petita escala i hauria de ser com a les comunitats de veïns i cada cert temps” tenir certes responsabilitats. Creu que, amb aquesta participació, “la societat potser aniria una mica diferent”.

Intenta caminar tot el que pot, però una de les seves grans aficions és “navegar amb un patí de vela i que no té timó. És una qüestió estètica i m’agrada navegar pacíficament pel mar”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top