Publicitat
Gent de Terrassa

“Hi ha lesions imprevisibles i la preparació física les pot evitar”

/ Nebridi Aróztegui

Josep Salvador, metge

Quan tenia 14 anys, i en acabar els seus estudis als Carmelitans, va iniciar el seu camí laboral a la Mútua fent de “botones”. Després va ser auxiliar administratiu i, més tard, es va formar com a ATS. “Vaig gaudir molt, però va arribar un moment que em va quedar petit” i, després del servei militar, va decidir intentar d’estudiar Medicina. Va superar la prova per a majors de 25 anys i va entrar a la universitat. “Sempre m’havia agradat tot el tema mèdic”.

“Vaig començar el mateix any que va néixer la meva filla gran”, recorda. Va alternar la feina “per mantenir la família” i els estudis, fins que va acabar la carrera. “La meva dona em va donar molt de suport perquè havia d’estudiar quan arribava a casa i ni sortides, ni vacances, ni res. L’objectiu, era el que era” i el va aconseguir.

“Quan estudies de gran crec que és perquè ho tens molt clar”, diu. Va començar com a traumatòleg, però es va interessar per la Medicina de l’Esport i ha estat vinculat de sempre a molts equips d’esports diferents, especialment amb l’hoquei patins.

Ha vist com ha evolucionat l’esport i es pregunta “fins a quin punt els esports d’elit són esports o són una altra cosa” i explica que “a vegades, un rècord és una cosa de laboratori, amb molta gent implicada”. Diu que “hi ha lesions imprevisibles i la preparació física és fonamental per evitar-les”.

No para de formar-se i ara assisteix com a alumne a la Universitat de la Gent Gran. També li agrada el bricolatge i fer coses “a un cotxe vell” que té. “No m’avorreixo”, afirma.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top