Publicitat
Gent de Terrassa

“Hi ha qui gaudeix menjant i qui gaudeix cuinant perquè s’ho mengin”

/ Nebridi Aróztegui

Su Alins, professora de cuina i pedagoga

El primer que va estudiar va ser Pedagogia i, després Logopèdia. “El tema de la dicció és molt important i per això vaig fer aquesta ampliació” dels seus estudis. En principi va exercir de logopeda, però el tema de la cuina “sempre havia estat latent” i havia fet classes a una escola i, a més, té familiars que tenen un restaurant al Montseny.

“La part de docència també m’agradava molt, ensenyar a ensenyar” i afegeix que, “l’escola de cuina que tinc, ha sigut la manera de vincular les dues coses i no deixar la part docent i estic fent pedagogia a la cuina”, explica.

També es va formar en aquest àmbit i va aprendre a l’escola Hofmann i pastisseria al centre Joviat. L’any 2005, va crear la seva escola, Espai de Cuina que, comenta “tothom coneix com a Ca la Su”.

La part pedagògica, diu “ha continuat i considero que la manera que tenim d’ensenyar és diferent, des de la part pràctica, amb les experiències viscudes”. Cuinar, diu, “és un acte lúdic que comparteixes amb altres, perquè la cuina és compartir moments”.
Tenir un restaurant “em costaria perquè compatibilitzar família i restauració és una de les coses més complicades”. “Hi ha qui gaudeix menjant i qui gaudeix cuinant perquè s’ho mengin”, manifesta. A casa, quan cuina, “són crítics. Tinc un fill que li agrada molt la cuina i ho és molt”.

No havia jugat mai a hockey, però ara ho fa amb les Mamis de l’Egara. “És una vàlvula d’escapament tremenda. És el complement perfecte i serveix per desconnectar”, assegura.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top