Publicitat
Gent de Terrassa

“Trobar la professió que et fa feliç és una sort i no tothom la té”

Gerard Rius, director de comunicació i màrqueting de la Cecot

Els seus primers estudis van ser les ciències polítiques, però no per exercir com a polític. “La veritat és que em va agradar molt, però també vaig tenir clar molt aviat que el que m’agradava era aquesta part de comunicació institucional”, i a la Cecot, ho ha pogut combinar.

Va enfocar-se cap a la comunicació i va fer un Màster a la UOC “per posar una mica d’ordre en tot el que havia anat aprenent en comunicació institucional”. Va fer pràctiques a la Cecot i allà s’ha quedat i ara exerceix de director de comunicació i Màrqueting.

Admet que li hauria agradat treballar en algun mitjà i explica que “un dels meus somnis seria muntar un diari, una cosa que ara sembla agosarada”, si bé se sent còmode on està. No descarta, amb el pas del temps, estudiar periodisme. “Sempre m’ha agradat això d’explicar històries”, diu.

Tot i la seva joventut i el càrrec que ocupa, no sent vertigen. “Sempre m’ha agradat anar sota pressió i que es notin els canvis i ho veig com una oportunitat”. També es dedica a fer acollida dels alumnes a la UOC i aportar la seva experiència en el mateix Màster que ell va cursar.

No es veu fent una cosa diferent de la comunicació i assegura que “trobar la professió que et fa feliç cada matí quan et lleves és una sort, i no tothom la té. Soc molt conscient d’això”.

Originari d’una família de músics, és un gran apassionat d’aquest art, comenta i, durant molts anys, ha cantat a l’Orfeó Català. Explica que és “la meva vàlvula d’escapament”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top