Publicitat
Gent de Terrassa

“Componc cançons i expresso el que sento a través de la música”

Roger Torné, cantautor

La música li ve de sempre i el seu pare també és cantautor. “De petit ja em van apuntar a classes de música i sempre he estat en aquest món”, explica. Amb 14 anys va començar a tocar la guitarra, de manera autodidàctica, i a compondre, tot i que al principi feia saxo. Ara, també aprèn a tocar la bateria.

“M’agrada compondre cançons i expressar el que sento a través de la música”, apunta. Fa petits concerts perquè “la meva música és íntima”. Aquest any, ha guanyat el Concurs de Cançó de Salitja amb “Després”, una història d’un amor platònic. Admet que no s’esperava guanyar aquest premi i assegura que “el nivell era molt alt i suposa una dosi d’energia perquè el reconeixement de gent de fora et motiva a seguir apostant tot per la música”, que és el que està fent ara.

Es va llicenciar en Filosofia, si bé, de moment, “prefereixo veure com em va amb la música”. Li agrada aquesta disciplina, però no l’atrauen gaire les sortides laborals que hi ha. Sap que fer-se un lloc en el món de la música no és fàcil, però ho vol provar.

S’està centrant en les xarxes socials, ja que considera que “em falta poder de convocatòria i fins ara he estat poc constant”. Ha fet cursos de producció musical i les cançons se les produeix ell mateix. “Quan faig les cançons m’agrada estar aïllat”, assenyala.

Explica que “no soc una persona molt original” pel que respecta a les seves aficions. Diu que li agrada molt quedar amb els seus amics i fer plans i també li agrada llegir filosofia, “no llegeixo històries”

Publicitat
To Top