Publicitat
Gent de Terrassa

“M’agrada molt explicar en directe les coses que estan passant”

Òscar Armengol, periodista

“La meva primera vocació era ser arqueòleg, perquè m’agrada molt la història”, recorda. També volia ser escriptor i, molt a darrere hora, diu, va decantar-se pel Periodisme. “Tenia clar que era una carrera que, a part de la formació acadèmica, havies de fer molta pràctica”, i de seguida va entrar a Matadepera Ràdio. Va passar per mitjans locals com Ràdio Terrassa o TV20, mentre acabava la carrera.

“El que et dona més bagatge és la pràctica”, assegura, i estar a aquestes ràdios i fer televisió “em va donar moltes hores de vol”. Fer ràdio, a més, considera que també dona avantatges a l’hora de fer televisió.

Ha voltat molt i va passar per L’Actualitat, però la premsa escrita no li acabava de fer el pes. La ràdio seguia sent el seu mitjà preferit i va estar sis anys treballant a Andorra. “Vaig anar a l’aventura i va ser una oportunitat”, admet.

Va començar a un diari, però després va aterrar a la ràdio i, posteriorment, a la televisió d’allà. Quan va tornar, va entrar a Catalunya Ràdio fins que l’any 2003 va ingressar a TV3, on ha fet política i ara, economia.

Ha cobert tota mena d’esdeveniments. “M’agrada molt explicar en directe les coses que estan passant”. Ho defineix com “un cuquet d’adrenalina que portes a dins” que creu que “em ve de la ràdio” i la seva immediatesa.

És un apassionant del Barça i ha estat present a moltes finals. “M’agrada veure els partits al camp”. La música i el rock and roll, sobretot dels anys 50, és la seva altra gran afició. La muntanya, també.

Publicitat
To Top