Publicitat
Gent de Terrassa

“Ara em diverteix i m’omple més l’estudi que el directe”

/ Alberto Tallón

Genís Sobrado, músic, productor musical i mestre

La música li agrada de sempre i des de petit es va formar, però va fer estudis d’administratiu perquè “llavors no era com ara, que podies fer estudis superiors”. Va haver de treballar al negoci familiar, del sector de la restauració, tanmateix no va deixar d’estudiar música, i va començar a col·laborar en gravacions i va decidir posar-se pel seu compte en un estudi que es diu La Peixera, on grava de tot.

Uns anys més tard, li van proposar ser mestre de música a l’escola Creixen, i ja fa vuit anys que ho fa. També fa de pianista i els arranjaments de la coral “Tons i Sons” i formava part del grup “The Soul Beams”, amb tretze integrants. Allà, va coincidir amb gent que li agradava el country i van formar una banda, “All Woods”. En el primer concert, van rebre una oferta per gravar un disc, que ha guanyat diferents premis.

I des de llavors han fet concerts per tota Europa. Ara han editat el segon àlbum. De moment, pot compatibilitzar els tres vessants, estudi, docència i actuacions. “Fer de docent m’agrada. Si l’alumne és receptiu, és molt divertit”, diu.

“No sé si m’agradaria dedicar-me només als concerts perquè em faig gran” i afegeix que “ara estic molt bé i em diverteix i m’omple més l’estudi que el directe”. Tot i això, té clar que el directe no el vol deixar, perquè “un músic és músic tocant”.

Va practicar judo durant molts anys. És un gran aficionat al futbol, i del Barça i, a més de la música, també li agrada molt el cinema i el gènere fantàstic. “Regreso al futuro” és la seva pel·lícula favorita.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top