Publicitat
Gent de Terrassa

“Darrere de cada peça que col·lecciones hi ha molta història”

Esther Nosás, presidenta de l'associació de col·lecionistes, Associació de Veïns de Ca n’Aurell i la de comerciants de Ca n'Aurell
/ Nebridi Aróztegui

Esther Nosàs, presidenta de l’Associació de Col·leccionistes

Des del mes d’abril és la primera dona que presideix l’Associació de Col·leccionistes de Terrassa. “Quan era petita ja m’agradava col·leccionar”, recorda i en fa vàries, com clauers, rosaris, punts de llibre o calendaris. “Darrere de cada peça que col·lecciones, hi ha molta història. Per exemple, tinc alguns rosaris que m’han arribat a través d’un cardenal”, assenyala.

També presideix l’Associació de Veïns de Ca n’Aurell i la de comerciants del mateix barri. “Vaig començar l’any 2019 i la pandèmia ens va tallar moltes coses que volíem fer”, assegura. Destaca el barri que “és el més gran i està molt a prop del Centre i això li dona molt valor”.

És paradista i fa joies en plata i bijuteria i quan se celebra la Fira Modernista “faig peces modernistes”. També està vinculada al món de la ràdio. Va estar durant molts anys fent un programa a Ràdio Estel, de nom “De matinada”, i ara està a Ràdio Kanal Barcelona, amb un programa tots els divendres, de nou a deu de la nit.

Va iniciar-se “a través d’amics”. El que l’atrau més de la ràdio és “fer entrevistes”, encara que no té clar si li hauria fet el pes dedicar-s’hi professionalment. “A tot no arribes. No puc escollir una cosa o l’altra, tot es complementen”, manifesta. Afegeix que “m’agrada molt tractar amb la gent, ser partícip de la ciutat i ajudar”.

Escriure és una de les seves grans aficions, que té “des de petita”. Va guanyar alguns premis a l’escola i li agradaria publicar un llibre de ficció. “És una passió amagada que un dia ha de sortir”, afirma.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top