Publicitat
Gent de Terrassa

“Les persones són el més valuós d’una organització empresarial”

/ Alberto Tallón

Lorena Toda, directora general i emprenedora

Va estudiar Infermeria “per vocació”, tot i que la seva idea inicial era fer Medicina, Pediatria o Ginecologia, les dues disciplines que li agradaven, però no va poder entrar. Va treballar dos anys d’infermera, mentre estudiava per ser metgessa, però “no vaig poder compatibilitzar “el treball de nit i la facultat” i ho va deixar. “Sempre trobem altres vies d’escapament al llarg de la vida i crec que l’he trobat”, assenyala.

També va deixar la feina d’infermera, ja que “em veia sempre fent el mateix” i, arran d’un anunci a un diari d’una empresa farmacèutica que buscava a algú del ram, per a un producte concret, i no va dubtar i s’hi va presentar.

“No sabia com era el món de l’empresa, però em van agafar i aquí va començar la meva carrera al sector farmacèutic”, explica. “No em veig tornant a la pràctica i treballo dins del món sanitari, en un altre cantó més empresarial”, assegura. De sempre tenia clar el que volia fer i el camí que volia agafar. Afirma que les persones són “el més valuós que té una organització empresarial”.

Forma part de la junta directiva de l’Atlètic i és la delegada de l’equip femení de hockey. Cultiva molt en el lideratge de les dones i creu que a molts llocs “fan falta dones per buscar l’equilibri” i el seu punt de vista. I és una ferma defensora de l’emprenedoria.

Entre les seves aficions destaca “llegir” i pertany a un club de lectura. També és una apassionada dels espectacles musicals i va escriure un llibre, “Westend Street”, que versa sobre aquesta temàtica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top