Publicitat
Gent de Terrassa

“Per a internet, el tema del mòbil va ser un gran canvi”

/ Lluís Clotet

David Enrich, empresari

“El meu pare era enginyer i tenia clar que volia fer alguna cosa tècnica” i va estudiar per enginyer mecànic. “La veritat és que sempre m’he muntat la vida de manera molt pràctica i molt còmoda”, diu. Va entrar a treballar com a director tècnic a Moldiplast empresa que es dedica a injecció de plàstics i, tot i que fa uns anys va canviar de sector, encara col·labora amb ells.

L’any 1999, “quan això d’internet era molt nou”, va llegir a un diari sobre els dominis i va comprar-ne d’alguns de lliures, que després va vendre. Va continuar comprant-ne més i els va començar a dotar de continguts.

Ara, amb un soci, gestiona una empresa que es dedica a les webs d’informació relacionada amb destins turístics. “És una feina amb flexibilitat horària i estic molt bé”, assegura. Reconeix que, al principi, no s’esperava poder dedicar-se a això, però amb els anys va veure que era una bona fórmula per “treure diners”. Internet, d’ençà que va començar, “ha canviat molt i el tema del mòbil va ser un gran canvi, perquè ara el 60% de la gent entra pel mòbil”.

Va jugar a hockey, a Divisió d’Honor, a l’Atlètic i al Barça, i també va fer d’entrenador als dos clubs, però ara ja no. D’aquella època, diu, li queden molts amics. “Vaig fer unes amistats molt fortes i és una etapa que em va servir molt”, apunta.

En els últims temps, i “per culpa” del seu germà Andreu, s’ha aficionat a la lectura. Llegeix de tot, des de llibres d’economia fins a novel·les. També li agrada l’esport, la música i una bona taula.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top