Publicitat
Gent de Terrassa

“Aquests anys hem vist mitjans obertament deshonestos”

/ Nebridi Aróztegui

Francesc Centelles, periodista de Betevé

“No sé si això del Periodisme ho portava molt a dins, i companys de la infantesa o de l’adolescència em diuen que sí que m’hi veien”, explica, i apunta que l’època de la transició i tot el que es va viure llavors, possiblement, “em va acabar portant” a aquesta professió.

Quan va acabar la carrera, li va sortir una beca a TVE a Sant Cugat i “des de llavors, pràcticament no m’he mogut de la televisió”. Ja fa molt que treballa a Betevé i ara exerceix com a editor dels informatius del vespre d’aquest canal.

D’entrada no s’havia plantejat cap a on tirar dins dels diversos mitjans, i afirma que “la televisió té la gràcia que les coses les ensenyes i, a vegades, no cal ni posar l’aportació del periodista i molts moments, s’expliquen molt bé sols”.

És un món que ha canviat molt “perquè ara hi ha les noves tecnologies i no sé si han espatllat al periodisme, però sí que l’han alterat i ha donat pluralitat i diversitat”. Considera que “els periodistes també som responsables d’un cert desprestigi del mitjà tradicional, i alguns s’ho han guanyat a pols i hem vist aquests anys mitjans obertament deshonestos”.

Sempre ha estat als serveis informatius tot i que ha fet algun programa, i opina que “és molt saludable en els mitjans moure’s i fer coses diferents i veure altres dinàmiques i gaudir-les”.

Entre les seves aficions, quan té temps lliure, destaca per sobre de tot el cinema. “En determinades èpoques no hi havia tantes ofertes”, apunta i el cinema clàssic és un dels que més l’atrau.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top