Publicitat
Gent de Terrassa

“S’ha de poder fer humor de tot, però cada cop hi ha més fronteres”

Karla Ramos, actriu

Admet que això de ser actriu no era una vocació de tota la vida. “Era una mica la pallassa de la família, però primer vaig fer dansa, i després música” fins que es va apuntar a fer teatre al Rodamon. Era un hobby que, amb el pas del temps, “cada cop em va agradar més”, explica.

Va estudiar Filologia Catalana, si bé aquesta carrera no va acabar de quallar i va anar a l’Escola d’Actors de Barcelona. Va començar Magisteri que sí que va acabar. “No he exercit mai i m’he acostumat molt al món de la faràndula i fer de mestra a una escola, amb el seu horari, ja no m’hi veig”, diu.

Va començar a fer les seves primeres actuacions i va començar a decantar-se per aquest món. Durant cinc anys va formar part del Musikoteràpia, un espectacle de karaoke on, com a Karla amb K, feia paròdies d’artistes reals i altres inventats.

“No vaig començar fent comèdies, feia clàssics”, apunta i afegeix que “m’ho passo molt bé fent humor i és la meva manera de viure”. Comenta que “el que no té preu és quan ve algú i et diu que ha rigut molt”.

Fer humor, actualment, “està complicat i crec que s’ha de poder fer humor de tot, però cada cop hi ha més fronteres”. Improvisar, li encanta i “no saber què passarà em fascina” i assenyala que el teatre en directe “és una efervescència del moment”.

Li agradaria llegir més i quan ho fa són thrillers. Li encanten els jocs de taula i, de fet, en fa col·lecció i també li agrada veure pel·lícules i sèries. Actualment, està a la companyia Impro-Acatomba.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top