Publicitat
Gent de Terrassa

“El que m’ha portat la vida sempre ho he agafat”

/ Nebridi Aróztegui

Àlex Marteen, artista polifacètic

Fa una mica de tot. Va començar estudiant música al Conservatori de Terrassa i també teatre al Rodamon. “Estudiava a la Tecnos i treia bones notes i anava per ciències”, però quan tenia divuit anys “vaig sortir de l’armari i em vaig adonar que el que volia era dedicar-me al teatre”, explica. “M’agrada definir-me com a travesti”, diu. Llavors va fer dues carreres en paral·lel, Biotecnologia i Art Dramàtic.

Va tenir clar, en acabar, que la carrera de Ciències “no la faria servir per res” i va decantar-se per fer un màster en Pedagogia, per si algun dia li podia servir, perquè, diu, “el món de l’art és complicat, i no és desgavellat que et cansis” en molts sentits.

Va iniciar-se en el món dels “cabarets de les varietats”, amb un grup que es deia “Monsieur Cactus” i es va dedicar un temps al teatre musical. També va fer de discjòquei, feina que encara fa.

“El que m’ha portat la vida, sempre ho he agafat”, comenta quan parla del seu vessant polifacètic i afegeix que “no m’agrada fer el mateix cada dia, ni tan sols a nivell artístic”.

Ha tingut protagonisme al programa “Eufòria” de TV3, on ha exercit d’animador del públic. I ha participat en un episodi de “La gran vetllada”, de la mateixa cadena. “És divertit fer tele”, comenta, i li agrada com a concepte, però no ho canvia pel teatre.

Quan va sortir de l’armari i, a la vegada, va triar l’art “va ser un trencament i un punt d’inflexió i em va costar remuntar. A la teva història vital està marcat i es veu als meus espectacles”, diu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top