Publicitat
Gent de Terrassa

“Quan muntes un negoci, mai és com t’ho esperes”

/ Alberto Tallón

Toni García, propietari de Syrah Gastropub i Grastroshop

Explica que això de treballar en el sector de la restauració li va arribar “no forçat, però m’ho vaig trobar”. Sí que en temps pretèrits li hauria agradat dedicar-s’hi, però més aviat en l’àmbit “dels bars musicals o els pubs anglesos o irlandesos”. Recorda que “sempre havia viscut entre fogons”, perquè els seus pares havien tingut un bar i diu que “em va venir de sobte” i al final s’hi va posar.

Durant uns anys es va dedicar a feines més administratives, en empreses de diversos sectors fins que “el destí va intervenir”. Es defineix com a “autodidacte”, en tot.

Assegura que “soc com el Guardiola i jugo al mig del camp. En fases estic a la cuina i en altres a la sala. La carta i la de vins la faig jo. Tinc un equip a cada lloc, però jo estic una mica en tot”, assenyala.

El restaurant va començar amb dos socis i amics més, si bé s’ho va acabar de quedar tot sol. L’amistat amb els seus exsocis, recalca, es manté. Admet que “quan muntes un negoci, mai és com t’ho esperes, ni per millor ni per pitjor” i afegeix que “ho muntes com un hobby i t’adones que no és un hobby i, si no apostes pel negoci, al final no funciona”.

Al costat del restaurant, té una botiga relacionada amb vins, caves i productes gurmet, que representa “una nova línia de negoci”. El que més li agrada, diu, és “interactuar amb els clients”.

Són tantes hores vetllant pel negoci que, en el seu temps lliure, el dedica a la família. És sagrat. També, quan pot i té una estona, aprofita per visitar algun celler i conèixer més vins o va a altres restaurants.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top