Publicitat
Gent de Terrassa

“Per ser un bon mag has d’assajar moltes hores i ser curiós”

Àlex Ferrer, mag, actor i empresari

“Ningú de la família s’ha dedicat mai a coses artístiques”, assegura. Va començar fent teatre com una extraescolar, que considera que té una relació estreta amb la màgia. “Té un component de teatre important, en la part de la presentació i l’engany, i també trobes música, dansa o circ”, manifesta.

Com a molts infants, li van regalar un joc de màgia i, a partir d’aquí, afirma, “no he parat”. Va començar fent petits espectacles fins que “t’acabes professionalitzant”. Per ser un bon mag, considera, “has d’assajar molt i estar-hi moltes hores, i ser curiós” i afegeix que “hem de buscar coses curioses per transformar les idees en alguna cosa màgica”. Creu que tothom pot ser mag si hi ha components com “l’esforç i la constància, tenir les mans entrenades i que el cervell funcioni ràpidament”.

Està especialitzat en màgia infantil. Fa algunes feines d’actor, però la seva faceta principal i, que sempre tenia clar que volia fer, era ser mag. Regenta el Cafè Teatre “L’artista”, un projecte que aglutina diverses funcions.

És cafeteria, té una botiga de màgia, “Mano de mago”, hi ha una escola de formació, per a totes les edats, i compta amb un escenari per espectacles. Li agrada ensenyar, sobretot a nens, ja que “jo no vaig tenir l’oportunitat de tenir un professor de màgia”.

Té molt poc temps per a l’oci i les aficions, si bé es considera un afortunat perquè es dedica i treballa, a temps complet a tot el que l’apassiona. “La barrera entre feina i afició es dilueix molt”, diu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top