Publicitat
Gent de Terrassa

“Ser cantant és el meu somni, però si no pot ser, no em frustraré”

/ Nebridi Aróztegui

Ainoa Blanco, cantant

Des de petita sempre li ha agradat cantar i diu que “ho porto a la sang”: el seu pare i la seva àvia també canten. “A casa o al cotxe, sempre ha sonat música”, apunta i aviat es va interessar per tocar la guitarra. “Amb el que veia a YouTube o el que el meu pare m’ensenyava”, recorda, anava aprenent. També toca el piano i tot ho ha après pel seu compte, si bé admet que li agradaria, formar-se i no ho descarta.

El primer videoclip que va publicar va ser amb la cançó “Palabras de papel”, un “cover” del grup Camela, explica. Després va ser el torn de la cançó “Ahora” que, afirma, “és meva”, “Sola” i la darrera ha estat “La trampa”. La intenció, algun dia, és gravar un disc.

El seu estil és “pop flamenc”, tot i que li agradaria cantar “més flamenc”, com el seu pare. “M’agradaria dedicar-me a la música, però és molt difícil i ara la tinc com a hobby”. Va estudiar Integració Social i està treballant a l’esplai de Can Tusell. Fer Perruqueria també li hauria fet el pes.

Té força èxit a TikTok i té més de 400.000 seguidors. Allà puja vídeos d’humor i de música. “Mai m’he plantejat ser actriu, però aquest món de la televisió i les càmeres sempre m’ha agradat”, sosté. “El meu pare és el meu millor conseller i ningú millor que ell per guiar-me”, afirma i té clar que “ser cantant és el meu somni, però si no pot ser, no em frustraré”.

Es defineix com a una persona “molt sociable” i quan gaudeix d’estones lliures, el que més li agrada és ”estar amb gent”, com per exemple, amb la família i amb els amics. I passar-ho bé amb la seva companyia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top