Publicitat
Gent de Terrassa

“Vull arribar a qui pugui i a qui li emocioni la meva música”

Roger Félez, músic, compositor i organista de la catedral de solsona

Tenia 3 anys quan ja va començar a formar-se en el món de la música, concretament al CEM. “Els meus pares ja van veure que hi havia una forta inclinació per la música i van voler fomentar-ho”, explica. Tot i que la guitarra és el seu instrument principal, “em defineixo com a músic i no com a guitarrista”.

La música que li agrada fer li ve, assegura, de fa cinc anys. Li agrada la música de bandes sonores, però afegint “músiques del món”. El seu primer disc, “La estación del norte”, és la primera part d’una trilogia de discos. A l’octubre, publicarà el segon. Viu molt a prop de l’estació del Nord i “és un edifici simbòlic quan començo un dia o faig un viatge”.

Està immers en un projecte que es diu Ros, de música folk. “Ara és el projecte principal, a més del que pugui fer pel meu compta”. No pretén arribar a un públic en concret, sinó a “qui pugui i a qui li emocioni o li agradi la meva música i que entengui quina és la filosofia i les influències”.

Actualment, és l’organista de la catedral de Solsona. Allà va arribar amb la seva família abans d’establir-se a Terrassa i és on es va aficionar a aquest instrument. “El meu objectiu és recuperar la litúrgia escrita, que ara no es fa”, conta. S’està formant en “afinació i harmonització, que és donar la veu a l’instrument quan ja està construït”, subratlla.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top