Publicitat
Gent de Terrassa

“Em va poder més la il·lusió que la por a fer un canvi”

Sandra Pisa, cuinera i propietària del restaurant El Camagroc Blau

Va estudiar Medicina i es va especialitzar en Oncologia Pediàtrica. Va tenir una malaltia de jove i, a l’hora de triar la carrera, es va decantar per aquest món. Es va dedicar a aquesta professió durant uns anys, passant per diferents centres. Amb el pas del temps es va anar desencantant per aquesta professió. “Em vaig adonar que feia anys que no estava gaudint amb el que estava fent”, explica.

La pèrdua de motivació la va fer decidir per un canvi i la seva última feina al sector sanitari va ser a un CAP. Li agradava molt la cuina i va optar per formar-se, ja que cuinava a casa, “però no és el mateix”. Va estudiar cuina i també gestió d’empreses de la restauració. La pandèmia va provocar que ajornés el seu projecte. Quan es va superar tot plegat, va muntar el restaurant El camagroc blau.

Recorda que “pels meus pares va ser un xoc”, si bé van acabar per entendre la seva situació i “m’han donat suport” en aquesta nova etapa. El restaurant aposta per una cuina “saludable, amb productes de temporada i de proximitat, sempre que es pugui”.

El canvi, reconeix, “em va fer respecte” i afegeix que “em va poder més la il·lusió que la por a fer un canvi”. Li agrada molt inventar davant dels fogons i posar “el meu toc personal”. També fan tallers, xerrades i menús degustació i diu que “m’ho estic passant molt bé”.

Fora dels fogons i del restaurant, li agrada molt la música i havia practicat la natació i tocat el piano. La bicicleta de muntanya també és una de les seves aficions i ara està aprenent a tocar la guitarra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top