Publicitat
Gent de Terrassa

“En el món de la informàtica hi ha massa desinformació en general”

/ nebridi aróztegui

Marc Prat, propietari d’Aubets Informàtica

Va estudiar per a tècnic administratiu, si bé la informàtica sempre li havia agradat i aviat va tenir feina en una empresa del ram i, allà, va aprendre “moltíssim”. Més tard, ha fet vint anys recentment, va fundar la seva pròpia empresa, una botiga d’informàtica amb servei tècnic, Aubets Informàtica.

Es va situar al mateix local en què el seu avi tenia una ganiveteria, que es deia Aubets i va adoptar el seu nom. De fet, molta gent, pensa que aquest és el seu cognom. El que més li agrada de la seva tasca és “assessorar a la gent” i posar-se a la pell del client.

De la informàtica, l’atrau “investigar el perquè” d’un error o problema i “superar-ho”. És un sector que “cada dos per tres t’has d’estar actualitzant i pensant amb el programa que surt”.

Considera que en el món de la informàtica “hi ha massa desinformació, en general” i diu que internet “ens està fent molt mal”, especialment pels preus. La confiança i un millor servei, opina, haurien de prevaler en el client.

Afirma que les empreses com Amazon “la majoria de vegades venen més car que la botiga, i la diferència és que ho demanes a la nit i, al matí, ja ho tens a casa”. Manifesta, que “la pandèmia ha fet molt mal i hem d’aconseguir que la gent torni a confiar en el comerç local” i que el mercat de les videoconsoles els limita molt.

Està vinculat a la cultura popular i participa amb els Minyons de Terrassa i amb els Gegants de Vacarisses, on ara exerceix de cap de colla. “Ajuda a desconnectar i coneixes llocs i gent”, comenta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top