Publicitat
Gent de Terrassa

“Abans m’agradava molt ficar-me en tots els saraus”

/ Lluís Clotet

Kike Fiestas, relacions públiques i propietari del bar Cal Tiki

Això d’organitzar festes, en un principi, ho feia de franc, perquè li agradava. “Va començar com un hobbie i si hi havia una festa d’aniversari, m’encarregava d’organitzar-la, o si hi havia un comiat de solter, també”, assenyala. “Per molta gent, això és molest, però per mi no era cap càrrega”, afegeix.

Ha treballat molt de nit, que considera que és una cosa que “té les seves coses bones i les seves coses dolentes” i afegeix que, per l’experiència que va agafar aquells anys “he tingut tres vides”. Creu que a Terrassa, en l’actualitat, “falta ambient” i recorda que abans hi havia molta oferta de nit.

Juntament amb Raul de gotoclub i Dani Riba, explica, van fundar Opera Garden, una macro discoteca a Viladecavalls que va tenir un èxit espectacular. “Portar allò va ser com portar un palau”, apunta.

En els primers anys, va estar a una fàbrica amb tasques de manteniment, fins que amb el seu germà van muntar un bar, Cal Tiki. Diu que “estar de cara al públic sempre se m’ha donat bé”.

El cognom de “Fiestas”, comenta, li van posar a Eivissa, a la porta d’una discoteca, i l’ha assumit sense problemes. Ara, afirma, “estic més tranquil, però abans m’agradava molt ficar-me en tots els saraus”, encara que admet que, en algunes ocasions, troba a faltar aquells temps.

Fora de la feina, li agrada anar sovint al gimnàs i cuidar-se. També té com a afició sortir en moto. “Tinc una Harley Davidson”, explica. I, a més, li encanta molt veure documentals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top