Publicitat
Gent de Terrassa

“El flamenc és molt ric pel que fa a harmonia i compassos”

Paquillo García, guitarrista

A la seva família i a casa la guitarra sempre havia estat present. Ell es va formar en el conservatori fins que va iniciar estudis per aprendre aquest instrument. “El flamenc és el que més se sentia a casa”. Tot i això, lamenta que és un gènere musical que “aquí s’encasella com una música de barriada”. Tanmateix, té més reconeixement fora i a països com França o Itàlia. “Se’t valora molt més”.

El seu flamenc, comenta, ha experimentat una evolució interessant des dels seus inicis i l’ha barrejat amb la salsa, amb música electrònica i altres estils. “El que m’agrada més del flamenc és que és molt ric pel que fa a harmonia i compassos i té un ventall molt ampli. El ritme del flamenc és més ric i més complex” que altres estils musicals.

Ha actuat internacionalment i ha fet col·laboracions amb artistes de molt renom, com José Mercé. A més, també ha tocat en esdeveniments privats per a Madonna o el futbolista Raúl Gonzalez. “Les primeres vegades, segons amb qui toques o per a qui toques, t’impacta i estàs més cohibit, però al final, tots som persones”, assegura.

Ha publicat fins ara dos discos i està immers en un nou projecte més aviat de rumbes. “Tinc dues vies actualment, el meu espectacle com a solista i també en tinc un projecte amb Mario Colacios, més de cara a festes”, apunta.

Fora de la música, li interessen temes com el màrqueting i també li agrada jugar a pàdel. A part de tot això, també és molt aficionat al futbol i el seu equip predilecte és el Real Madrid

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top