Publicitat
Gent de Terrassa

“Els advocats haurien de tenir una funció més preventiva”

Dolors Teulé, advocada i mediadora

A la família no hi havia cap advocat i, quan estudiava, li agradava més la part de lletres i el que volia fer era “una cosa que servís per ajudar a la gent”. Finalment, es va decantar per estudiar Dret, amb aquest objectiu de donar suport a les persones. “M’encanta molt la feina que faig, perquè ajudo molt a la gent i ara que porto temes de segona oportunitat, és molt enriquidora”, manifesta.

Mentre estudiava la carrera, aquesta llei no existia i, en els diferents despatxos que va anar passant, “em van anar portant per aquí i ho he adaptat a la meva manera de fer les coses. Quan trobes alguna cosa que t’agrada, et vas formant, ho aprofundeixes i t’acabes especialitzant”. Fa uns anys, es va posar pel seu compte i explica que “tenia l’experiència i la il·lusió i vaig decidir fer aquest pas i era llavors o mai”.

Creu que “els advocats haurien de tenir una funció més preventiva i no només anar-hi quan tens un problema” i afegeix que “l’advocat t’ajuda a prendre una bona decisió que, a la llarga, t’estalviarà molts problemes”.

És la presidenta de la Comissió de Drets Humans i de la Comissió d’Habitatge i execucions hipotecàries del Col·legi d’Advocats de Terrassa. “Hi ha molta feina a fer en el tema dels drets humans, perquè cada dia veiem a les notícies vulneracions flagrants”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top