Publicitat
Gent de Terrassa

“No és fàcil viure de la música; has de treballar molt”

/ Nebridi Aróztegui

Rodrigo Pagavino, músic i guitarrista

Fa sis anys va arribar a Terrassa. És originari de Veneçuela i diu que “la música sempre m’ha cridat l’atenció i sempre he estat rodejat d’instruments”. De petit va començar a formar-se, tot i que al principi va començar amb la bateria. “No tinc clar el motiu per al qual vaig canviar i crec que va ser la guitarra la que em va escollir”, explica.

Al seu país va formar part del grup “Brotherhood”, que va gravar un disc, quan ell només tenia 15 anys. Tres anys més tard va aterrar a Terrassa i va iniciar-se a les “jam sessions” del local Reina Victoria. Ara és l’encarregat d’aquestes “jams” a aquest establiment d’oci. Ara, amb el seu germà Ernesto, volen recuperar “Brotherhood”. Comenta que “aquí a la música se li dona més valor” respecte al seu país.

Es dedica a fer actuacions amb altres músics, dona classes i també fa gravacions. “No és fàcil viure de la música i has de treballar molt, fer carrer, tocar coses que potser no t’agraden tant i conèixer gent. És el camí que has de seguir”, manifesta. Per això li agraden les “jams”, perquè allà coneix a molta gent.

Com a solista, forma part de FM Guitars i toca amb guitarres de dos mànecs i 12, 14 i 16 cordes i que es toquen aplicant una tècnica que es coneix com a “tapping”, que vol dir que les cordes es pressionen amb els dits.

És un apassionat del futbol i, més en concret, del Barça. Una de les competicions que més li agrada seguir és el Mundial de seleccions. “De petit volia ser futbolista, músic o neurocirurgià”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top