Publicitat
Gent de Terrassa

“La ràdio, sigui música o el Basté, ha de transmetre i ser creïble”

Roman Armengol, home de ràdio

Va començar fent de discjòquei a la discoteca del Club Egara i després de passar per Matadepera Ràdio i va entrar fent de control de so a Ràdio Sabadell. “Pensava que això de parlar era pels que en saben i mai m’ho havia plantejat”, recorda i va acabar de locutor també.

Ho va deixar estar, perquè de discjòquei li anava bé. Mentre treballava a una discoteca, li van proposar fer un programa, “Funky Plastics” i va acabar entrant a la desapareguda Radio Club 25. Uns nou anys més tard, va marxar i va anar deixant la feina de locutor.

Va fer fama, després, com a DJ Roman, amb una cançó, “A pitar”, que va assolir el número 1, “Era horrorosa, però era d’aquella època, sense cap pretensió”, diu. Va fer gires per tot arreu i va dirigir una discoteca a Galícia uns anys. Té molt clar que “era més divertida la música “disco” que el “reggaeton”, que no m’agrada gens” i que creu que “no ha evolucionat”.

No vol comparar les dues feines. “Tot i que tenen un comú denominador, la música, són coses que no tenen res a veure. La ràdio és més estable i fer de discjòquei és seriós, però més festiu i intempestiu”, afirma. Lamenta que el presentador de música per a la ràdio, “està desapareixent” i creu que els d’ara “són molt plans i no transmeten res”. Afegeix que “la ràdio, sigui música o el Basté, ha de transmetre i ser creïble”.

Encara continua vinculat amb el món de la ràdio i gestiona una emissora de música per internet, que es troba al domini www.musicrocks.rocks, i que emet durant les 24 hores del dia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top