Publicitat
Gent de Terrassa

“La música és una manera de dir el que penso, amb el ritme que vull”

/ Alberto Tallón

Caverg, cantant i actor

Com a actor és Marc Ambite, però en la seva faceta de cantant, el seu nom és Caverg, que va adoptar canviant una lletra de la marca del seu casc per a la moto. Aquest diumenge, actua al Reina Victòria. Viu a Madrid en l’actualitat, intentant fer-se un lloc en el món de la interpretació, mentre no deixa de banda la seva producció musical.

“Estic en tot, però sobretot en la música”, comenta. Va estudiar Arts Escèniques a Girona perquè el teatre li agradava des de sempre. La música va sorgir gairebé de casualitat, com una afició. “Vaig començar a escriure cançons i a gravar videoclips”, apunta. “Canto diferents estils en el que és el rap, però m’agrada descobrir nous sons i jugar amb diferents ritmes”, afegeix. Continua amb la seva intenció de fer d’actor i està a Madrid “per buscar més oportunitats” i està passant per càstings a l’espera que “em surtin coses interessants”, diu.

No vol decantar-se per cap de les dues disciplines i manifesta que “són dues vies de comunicació i potser la interpretació és un repte perquè ja està escrit, però amb la música, com que ho escric jo, és una manera de dir el que jo penso, amb el ritme que jo vull”.

La música, afegeix, “m’allibera molt i em trec pesos de sobre, és terapèutica”. Com a actor, ha rodat algun curt i espera que li surtin feines més professionals.

És “molt” aficionat del Barça i també li agrada el cinema, especialment les pel·lícules d’acció, les tragicomèdies i les que et fan reflexionar. A més, també l’atrau la cuina i experimentar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top