Publicitat
Gent de Terrassa

“La confrontació no té sentit i s’està instaurant arribar a acords”

/ Nebridi Aróztegui

Anna Velasco, advocada

Tenia clar que volia fer una carrera de lletres i la que veia “amb més sortida era la de Dret”, recorda. Quan va acabar els estudis i es va anar introduint en aquesta professió, es va adonar que tenia una vocació molt gran, sobretot de cara a “ajudar i resoldre problemes”.

Es dedica al Dret de Família, “bàsicament a separacions i divorcis”, situacions en les quals “has d’ajudar a la gent a superar un mal tràngol i té aquest component molt de psicologia”, que també és un món que li agradava molt, com el creixement personal, camp on s’ha format.

Va començar a treballar per altres, en temes laborals, que no l’atreien gaire i fins i tot va provar de fer oposicions a inspector d’Hisenda. Es va introduir en el torn d’ofici i, finalment, es va posar pel seu compte i en l’actualitat és la secretària de la junta de govern del Col·legi d’Advocats.

Els divorcis han augmentat amb el pas dels anys i diu que “la societat ha madurat i ens ha dut a aquesta situació, i la gent ha vist que el matrimoni pot ser que no sigui per a tota la vida”. La mediació i arribar a acords “s’està instaurant molt i la confrontació no té sentit”. Afegeix que presentar una demanda de divorci “és com una declaració de guerra” i és important evitar, en la mesura que sigui possible, “els contenciosos”.

A més del ioga i la muntanya, la cuina és una de les seves activitats predilectes. Li encanta cuinar per als fills i un dels plats que més celebrats per la família són els macarrons. Els arrossos, també.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top