Publicitat
Gent de Terrassa

“D’escriure m’agrada el procés creatiu i tenir les idees”

/ Alberto Tallón

Eva Cervelló, actriu i autora

Gairebé fa d’actriu “des de sempre”, comenta. Havia passat per diverses companyies o havia anat per lliure fins que va decidir que li agradaria tenir la mateixa companyia, que representés els seus propis textos. D’aquí va néixer “InsPirats”. “Som una companyia lliure”, apunta.

Escriure també li agradava des de petita i fins i tot va publicar un llibre per al públic infantil, de títol “Òscar, el drac que volia ser bo”. El que més li agrada d’escriure és “el procés creatiu i tenir les idees” i, després, plasmar-ho en una obra en un llibre, que és allò que més costa, admet.

Fins ara, la companyia, que va fundar-se amb pares i fills, ha escenificat quatre obres de producció pròpia, la darrera, “Soc un giob”, escrita per ella durant el confinament. “És una paraula inventada que si es llegeix al revés, surt la paraula boig”, revela. Una companyia formada per persones de dues generacions, afegeix, “dona molt joc per crear personatges de diferents edats i diferents característiques”.

El segell de la companyia és la comèdia. “Ens agrada que la gent ho passi bé i aportar alegria”, detalla. Li agrada tant actuar com escriure i li seria molt difícil haver de triar. “Aprendre’t un paper també té la seva complicació”, diu i que “la feina de la companyia és com un treball d’equip”.

La muntanya, assenyala, és una de les seves passions. Va ser presidenta del Centre Excursionista de Terrassa i, ara, és vocal de la secció de Bicicleta de muntanya i també d’Alpinisme.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top