Publicitat
Opinió

Sempre ens quedarà Andorra

O Gibraltar, que també serviria per publicar enquestes electorals en aquests dies en els quals la llei ens tracta com a estúpids influenciables i prohibeix la publicació d’enquestes electorals. El Periòdic d’Andorra publica, des del 2008, els baròmetres que a Espanya estan prohibits per als ciutadans però no per als polítics: així ens amaguen les estratègies i tàctiques de final de campanya i les fluctuacions de les enquestes. És un gran servei a la democràcia i la dignitat dels ciutadans el que fa el grup Zeta amb aquesta intel·ligent jugada, gràcies que Andorra és un estat independent. Una molt bona manera de saltar-se la llei sense saltar-se-la: astúcia, que diria “L’Astut”…

La prohibició de les enquestes en els darrers dies és similar a la jornada de reflexió: ens prenen i ens tracten directament com a imbècils. Cuinen, afaiten i maquillen totes les enquestes que volen i segresten els mitjans públics a base de “blocs electorals”, però els darrers dies els ciutadans ens hem de conservar purs i virginals, sense tenir ni idea de per on poden anar les coses.

Acceptant que les enquestes són una referència molt dubtosa, i que a vegades estan més manipulades que els propis mitjans estatals públics i privats (una altra de les moltes indecències de la democràcia hispana i catalana, un cas excepcional en el periodisme occidental), per què redimonis no les podem conèixer aquests dies? Simplement, volen que anem a cegues els darrers dies, perquè “ells” puguin fer les seves jugadetes (sovint infantils) de la recta final. Com si no ens tapessin prou els ulls la resta de l’any…

Sort d’Andorra, la veritat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top