Publicitat
Opinió

I demà… veurem

De moment, avui ens fan reflexionar, que ja ens convé després de tant soroll, tantes hores de tele i tantes xarxes socials. Avui toca que ens diguin això, que reflexionem, i demà tocarà que ens diguin que participem com si els ciutadans realment decidíssim. I sí, en part decidim, però hi ha unes quantes cosetes que gairebé no han sortit en campanya: les exigències de la Unió Europea de fer noves retallades (brutals, per cert), la guerra contra el gihadisme (que tornarà a treure el nas a partir de dilluns), el tractat secret TTIP amb el qual intentaran que les grans corporacions estiguin obertament per damunt dels estats i de les democràcies…

No són qüestions menors, i ens hi juguem tant o més que en les eleccions de demà diumenge… Per això, avui ens fan reflexionar per imperatiu legal… Veurem si es concreten realment les ànsies de canvi de la societat espanyola i fins a on arriben. Veurem com es reparteixen les cartes definitives per jugar la gran partida de pòquer a Catalunya passat festes.

Veurem quins són els càstigs i quins són els premis o les esperances… I probablement dilluns ens despertem en un país una mica més complex en el qual s’obriran espais i oportunitats per veure coses noves i deixar enrere una època que ja no dóna més de si, que està esgotada i que actua com un fre… Però, de moment, a complir la llei i a reflexionar, que ja se sap que aquí això de la llei és una cosa molt, però molt seriosa… per a segons què.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top