Publicitat
Opinió

Un Sant Jordi quasi normal

A mig matí d’ahir ja es veia clar que seria un Sant Jordi que s’acostaria molt als d’abans de la “nova normalitat”. Amb la meteorologia a favor, els terrassencs van llançar-se al carrer a celebrar una festa que aquest any té sabor de recuperació de la normalitat. Llargues cues a les llibreries i a les floristeries (aconseguir una rosa a mitja tarda era quasi impossible!), els carrers plens i els restaurants fent torns extres per donar sortida a les ganes de celebrar. Els llibreters esperaven una bona jornada des de bon matí, a diferència de l’any passat, tot i el poc èxit de convocatòria que va tenir l’oferiment de l’Ajuntament de traslladar la fira al parc de Sant Jordi: en el fons, tots confiaven que els terrassencs anirien a les llibreries.

Si l’any passat la cancel·lació de la festa de Sant Jordi va coincidir amb un dels moments més greus de la pandèmia, en ple confinament i amb molt poca visibilitat sobre el futur més immediat, enguany sembla que Sant Jordi obre la porta a una perspectiva molt més optimista. Les ganes que els terrassencs han demostrat de celebrar, sortir de casa i recuperar la normalitat -que han estat comunes a tot el país-, ara que les vacunes comencen a fluir, són una gran notícia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top