Publicitat
Opinió

Una fira més egarenca

Era una Fira Modernista en format reduït a causa de les restriccions per la Covid. Però va tornar a ser un èxit. Els terrassencs van poder gaudir d’un esdeveniment consolidat i desitjat. A més, van aprofitar el caràcter més local i menys multitudinari d’aquesta edició per poder fer visites guiades, veure els espectacles, entrar als museus o passejar pel mercat d’artesania, alimentació o de la plaça del Progrés. I és que la delimitació de les zones amb control d’entrada i sortida va jugar a favor dels visitants. De forma ordenada podien veure les parades sense aglomeracions ni presses. Tanmateix, van passar 77.538 persones per aquestes àrees. A més a més, el Teatre Principal va registrar una assistència de 1.531 persones en els set espectacles que s’hi van celebrar. Així mateix, 7.349 persones van visitar els diferents espais museístics oberts durant la fira, fet en què destaquem els 4.226 visitants del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya o els 1.482 de la Masia Freixa. Ja sabem quina serà la temàtica de la Fira Modernista de 2022: la universitat. Esperem que sigui l’edició de la postpandèmia i permeti tornar els espectacles de carrer.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top