Publicitat
Ajuntament de Terrassa
Opinió

Avaluació de mig mandat

Fa dos anys que la candidatura de Jordi Ballart, al capdavant de Tot per Terrassa, va guanyar les eleccions municipals de forma sorprenent. Amb el suport d’ERC, van assolir el govern de la ciutat, deixant fora de l’alcaldia el PSC per primera vegada en democràcia. La ciutat ha canviat molt des que es va produir la constitució de l’Ajuntament, el 15 de juny de 2019. És evident que la pandèmia ha transformat la vida de tots els terrassencs i ha impactat en la salut i l’economia. A més, ha alterat els plans previstos pel nou govern. Malgrat les dificultats, s’han pogut iniciar projectes estratègics que estaven marcats com a prioritats per a TxT i ERC, com l’ampliació de les zones per a vianants, la cobertura de les rieres, un nou aparcament de bicicletes i la policia de barri, entre altres. Tot i això, la crispació també ha estat protagonista d’aquesta primera part del mandat, amb els continus retrets entre govern i oposició. En aquest moment, i un cop es veu la llum després del túnel de la pandèmia, l’enfocament està posat en la Terrassa del 2030. La recuperació econòmica hauria de convertir Terrassa en una capital amb capacitat per liderar el territori.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Avaluació de mig mandat
To Top