Opinió

Alumnes i persones excel·lents

Els 31 alumnes de Terrassa que han obtingut les millors notes a la Prova d’Accés a la Universitat (PAU) van ser guardonats ahir amb el reconeixement Distinció PAU, atorgat pel Consell Interuniversitari de Catalunya. Els protagonistes, però, van ser les 23 noies i 8 nois d’11 centres educatius de Terrassa, 6 escoles concertades i 5 instituts, que han obtingut una nota igual o superior a 9 en la fase general de les PAU. Es poden extreure diferents conclusions sobre aquesta notícia. En primer lloc, posa de relleu el bon treball que fan els centres de secundària a la ciutat per aconseguir aquesta xifra d’alumnes per sobre del 9. També és destacable que les dues estudiants que han assolit una nota més alta s’hagin decantat per triar carreres científiques. I més concretament biomedicina i biotecnologia. Es tracta de dues disciplines de plena actualitat i a més les han triat “amb el cor”. I això diu molt d’aquestes estudiants que, més enllà de la seva capacitat acadèmica, demostren un nivell humà excel·lent. D’aquí a quatre anys, esperem comptar amb aquestes persones al mercat laboral per fer una societat millor.

Publicitat
Publicitat
To Top