Publicitat
Opinió

Inici de curs amb deures per fer

Publicitat

El curs 2021-2022 ja ha començat. La tornada a escola es va desenvolupar ahir amb normalitat, més enllà dels tradicionals nervis d’inici de les classes. La nova zona per a vianants posava a prova la mobilitat al centre. Però els embussos van ser els habituals en hora punta en els accessos al centre. Es tracta d’un curs que comença amb uns professors i mestres confiats que podran enfocar-se per fi en allò que els toca: el projecte pedagògic. No podem oblidar que encara estem en una pandèmia. Les mesures de seguretat es mantenen, però tenim l’experiència del curs passat que va demostrar que l’escola és segura.

Amb tot plegat també comença el curs per a la ciutat. Ple de deures i reptes. Les obres a l’Estadi Olímpic que acollirà el Mundial de Hockey 2022, l’ampliació de les illes de vianants, la remodelació del tram sud del carrer de Sant Llorenç, l’arranjament i senyalització de l’Anella Verda, la construcció i el finançament de l’institut-escola Sala Badrinas i la gestió dels fons Next Generation són algunes de les fites marcades al calendari. La seva execució marcarà el futur de la ciutat durant els pròxims anys.

Publicitat
To Top