Publicitat
Opinió

Tornen els assalts al cor de la ciutat

Publicitat

Ahir ens vam llevar amb una notícia que semblava de pel·lícula. Un tot terreny s’havia encastat contra la joieria Ponsa i en només quatre minuts els lladres es van endur un botí ple de rellotges. Era un succés de matinada al carrer de la Font Vella, en ple cor de la ciutat. Durant tot el dia, la persiana destrossada de l’històric establiment va ser objecte de fotos per part dels vianants que es van trobar amb aquesta sorprenent imatge. I és que feia temps que el comerç terrassenc no era víctima d’un robatori amb força d’aquestes característiques. Després de l’assalt a la botiga Orange de la plaça Vella, el febrer, l’Ajuntament va posar bancs de pedra davant de molts dels establiments que havien estat víctimes dels robatoris com les perfumeries Júlia o Intecat, la botiga Apple. Ha passat ja temps i els delinqüents han tornat a detectar debilitats a la ciutat. Després de l’assalt, l’Ajuntament va col·locar un banc de pedra davant de la joieria Ponsa com a mesura preventiva. A més, va convocar una reunió d’urgència amb comerciants, Gremi de Joiers de Terrassa, Policia Municipal i Mossos. De fet, és urgent fer un diagnòstic i trobar els llocs on cal millorar la seguretat.

Publicitat
To Top