Publicitat
Opinió

El 2022, al vostre costat a tot arreu

Últim Diari de Terrassa de l’any. I tercera edició especial de balanç del 2021. La primera va destacar els personatges que han excel·lit durant aquest any. En la segona vam fer un resum de les millors 21 fotografies que hem publicat i que han il·lustrat aquests dotze mesos tan intensos. Avui, toca fer el recull de les notícies que han marcat el 2021. 365 dies després de la pandèmia, en els quals la Covid ha estat molt present en les nostres vides. I sí el coronavirus ha posat les coses més complicades, però no ha aconseguit aturar la ciutat. És cert que vivim uns temps marcats per la incertesa, però també se’ns obren noves oportunitats. I en aquest marc de noves oportunitats ha començat la nova etapa de Diari de Terrassa.

El 2022 es preveu com l’any de la recuperació econòmica i d’estabilitat definitiva per a les institucions i entitats socials i culturals de la ciutat. Amb aquest esperit, en positiu i al servei de la ciutat, l’equip de Diari de Terrassa actuarà de nou amb vocació i professionalitat. Estarem a peu de carrer per retransmetre-us la ciutat. En l’edició impresa, a la web i a les xarxes socials. A tot arreu, i al vostre costat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top