Publicitat
Opinió

L’any de la recuperació?

Va ser el vaticini de 2021, quan semblava clar que la pandèmia de la Covid tenia els dies comptats, i torna a ser la predicció per a 2022, tot i que ara amb una important càrrega reticent. Terrassa enceta el curs polític amb reptes rellevants i els grups municipals ens expliquen quines són les seves prioritats. L’exercici que ara comença ha de ser el de la reactivació de l’economia i, molt més, el del rellançament de la ciutat en molts àmbits. Un grapat de projectes espera l’arribada dels fons europeus Next Generation, que han de permetre executar projectes en l’àmbit de l’audiovisual, la mobilitat i la sostenibilitat. El Mundial femení de hockey, que se celebrarà al juliol, també serà una nova oportunitat per situar Terrassa en l’escena internacional i de reactivar el sentiment de pertinença que els egarencs vàrem viure tres dècades enrere, en els JJOO de Barcelona. L’alcalde, Jordi Ballart, diu que els elogis a la ciutat que li arriben de fora no els escolta a Terrassa. El sentit crític ajuda les societats a progressar, però cal tenir cura que l’excés no paralitzi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top