Publicitat
Opinió

Un pas més per potenciar l’FP

Prestigiar la formació professional és una d’aquestes propostes que apareixen sovint en el calendari de les administracions i dels sectors econòmics. Ajustar les demandes empresarials a l’oferta formativa és clau per equilibrar el mercat laboral. A Terrassa es comença a treballar bé en l’àmbit de l’FP i la planificació comença a donar resultats en forma de nous graus, que s’adapten a les necessitats de la ciutat. Queda molta feina per fer. Es tracta de planificar el futur. Tanmateix, la iniciativa municipal compta amb l’impuls de les entitats econòmiques de la ciutat, Cecot i Cambra de Comerç. També és clau la implicació i la qualitat educativa dels centres. Al setembre ja es va parlar de la possibilitat que els antics jutjats de la rambla d’Ègara acollissin estudis de formació professional. Ara es fa un pas més. L’Ajuntament de Terrassa ha anunciat que ha proposat al departament d’Educació espais per ampliar i reforçar els ensenyaments d’FP. Els responsables de la Generalitat han acollit bé la proposta i visitaran l’edifici de la Rambla. Un bon punt de partida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top