Publicitat
Opinió

En marxa tot i l’òmicron

Fa un mes i mig, ens havíem oblidat gairebé del coronavirus. Ara, a causa de la variant òmicron, torna a ocupar malauradament un espai central en la nostra vida. Els contagis s’incrementen de forma molt ràpida i tots tenim al nostre voltant casos positius nous cada dia. A més, la Covid està impactant un altre cop de ple en l’àmbit educatiu i en el laboral. Conciliar les dues activitats sense prendre mal està sent una tasca complicada. Val a dir que tampoc hi estan ajudant les mesures que s’estan dictant per marcar els processos a seguir en cas de contagi. Com, per exemple, en el cas dels pares de P4 de l’escola Francesc Aldea, que han d’anar a fer-se els tests d’antígens a Barberà del Vallès. Malgrat que l’atenció informativa s’està centrant una altra vegada en la pandèmia, el dia a dia de la ciutat continua. De fet, són moments clau per decidir l’ús dels antics jutjats, el futur del portal de Sant Roc, la rehabilitació de la plaça de Catalunya o les zones d’aparcament a Sant Llorenç, entre altres. Per això, seria bo que la pandèmia no aturés la ciutat.

Publicitat
To Top