Publicitat
Opinió

En marxa tot i l’òmicron

Fa un mes i mig, ens havíem oblidat gairebé del coronavirus. Ara, a causa de la variant òmicron, torna a ocupar malauradament un espai central en la nostra vida. Els contagis s’incrementen de forma molt ràpida i tots tenim al nostre voltant casos positius nous cada dia. A més, la Covid està impactant un altre cop de ple en l’àmbit educatiu i en el laboral. Conciliar les dues activitats sense prendre mal està sent una tasca complicada. Val a dir que tampoc hi estan ajudant les mesures que s’estan dictant per marcar els processos a seguir en cas de contagi. Com, per exemple, en el cas dels pares de P4 de l’escola Francesc Aldea, que han d’anar a fer-se els tests d’antígens a Barberà del Vallès. Malgrat que l’atenció informativa s’està centrant una altra vegada en la pandèmia, el dia a dia de la ciutat continua. De fet, són moments clau per decidir l’ús dels antics jutjats, el futur del portal de Sant Roc, la rehabilitació de la plaça de Catalunya o les zones d’aparcament a Sant Llorenç, entre altres. Per això, seria bo que la pandèmia no aturés la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top